Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

PL 130
00101 Helsinki

Puhelin: +358 9 1499 331
Faksi:

Yhteyshenkilö:

www.sfs.fi
Maakunnat:
  • Valtakunnallinen

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Monta tapaa hankkia standardeja

Saat tarvitsemasi SFS-, IEC- ISO- ja muut standardit sekä käsikirjat SFS:stä. Kätevimmin löydät ne SFS Kaupasta, josta voit myös ladata standardit saman tien omalle koneellesi. Astu sisään osoitteessa sales.sfs.fi.

Standardit on mahdollista liittää SFS Online -palveluun, jossa valitsemanne standardikokoelma on aina ajan tasalla ja käytettävissä Internetissä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä puh. 09 1499 3353 tai sales@sfs.fi.

SFS:n Tietopalvelu tarjoaa monipuolisen joukon palveluita. Voit kysyä mitä tahansa standardeista, esimerkiksi tarkistaa standardien voimassaolon tai omalle toimialallesi vaikuttavat, tekeillä olevat standardit. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin arkisin klo 8–16 numerossa 09 1499 3455 sekä sähköpostitse info@sfs.fi

SFS:n kirjastossa voit käydä tutustumassa standardeihin ja muihin julkaisuihin. Tervetuloa osoitteeseen Malminkatu 34, Helsinki arkisin klo 8 - 16.

Jos haluat seurata, mitä standardisoinnissa tapahtuu, voit tilata sinua kiinnostavat utiskirjeet verkkosivuillamme http://www.sfs.fi/uutiskirjetilaus.

Haluatko vaikuttaa standardeihin? Lausuntopyyntöpalvelusta http://lausunto.sfs.fi/ löydät standardiehdotukset ja voit kommentoida niitä.

Tuotteet ja palvelut

Tietojärjestelmät ja IT-teknologia

  • Verkkokauppa
  • Verkkopalvelut

Päämiehet

ISO International Organization for Standardization www.iso.org
IEC International Electrotechnical Commision www.iec.ch

Tuote-edustukset

SFS-standardit sales.sfs.fi
ISO-standardit sales.sfs.fi
IEC-standardit sales.sfs.fi
ASTM-standardit sales.sfs.fi
ASME Boiler Pressure Vessel Code sales.sfs.fi
DIN-standardit sales.sfs.fi
RAL värikartat www.sfs.fi/ral